Informații despre pensiune:

  • Pensiunea noastră liniștită vă așteaptă pentru relaxare si odihnire. Pensiunea a fost construit personalizat cu eleganta și stil ân confort natural. Pe lângă faptul că este o casă de oaspeți adecvat are stele cu condiții margarette - avem sală de fitness, și sauna - Pension Wolf oferă un bar, restaurant de 80 de locuri si 20 locuri pe terasa Felcsík de unde puteți vedea patinoarul. Personalul nostru va face tot posibilul pentru a vă face să vă simțiți bine.

  • Restaurant: un restaurant elegant, confortabil oferă mese copioase și băuturi de la 8-24 ore. Oaspeții noștri pot gusta caracteristicile gastronomice locale.
  • Opțiuni în aer liber de gătit: BBQ, Gratar disponibil (lemn de foc gratuit), disc de gătit (lemne de foc gratuit), zonă de grătar (lemne de foc gratuit). Bucătăria în restaurant: maghiară, specialități locale, tradiționale. Dieta specială în restaurantul dvs.: Meniu pentru copii, Dieta vegetariană.

     

Alegeți pe noi pentru Relax!

Există câteva motive serioase pentru a ne întoarce la noi!

Facilitatea noastră de a petrece câteva zile în Ținutul Secuiesc vă așteaptă cu o clădire plăcută, asemănătoare castelului, pentru oaspeții care doresc să se relaxeze. Pensiunea are facilități de ultimă oră, iar împrejurimile sale sunt complet naturale. Din inima Transilvaniei - de la Cartea - cele mai multe obiective turistice pot fi atinse cu un maxim de o oră de mers cu mașina, astfel încât în timpul iernii și vara veți găsi atracțiile Tinutului Secuiesc. Marele său avantaj este că acesta este departe de zgomotul mașinilor și așezărilor, iar sunetul copacilor, învârtirea fluxurilor rapide care curg și crăparea păsărilor se aud clar. Nu poate fi ideal pentru recreere sau relaxare. Alături de pensiune veți găsi cea mai mare facilitate de hochei din zonă, astfel încât iubitorii de hochei se pot bucura de avantajele curții, dacă doresc să facă skate.

Peste 2.000 de invitați

Cazare în grup

Pensiunea și Restaurantul Farkas

Pensiunea noastră liniștită vă așteaptă pentru odihnire și relaxare.

Într-o pensiune unic proiectată, eleganța și stilul se îmbină cu noțiunea de familiaritate și confort. Pe lângă faptul că pensiunea are 3 margarete - are o sală de fitness, o saună - și un bar Pensiunea Farkas, are un restaurant cu 80 de locuri și o terasă cu 20 de locuri lângă patinoarul Felcsík. Personalul nostru va face tot posibilul pentru a vă face să vă simțiți bine.

 

Farkaspanzió Karfalva

Apartamanetele de dinauntru

Mayor

   

Apartmament pentru 4 perosane /farkas/

City Council

   

Apartmament pentru 4 perosane /farkas/

Controller

   

Apartmament pentru 4 perosane /farkas/

Public Advocate

   

Apartmament pentru 4 perosane/farkas/

Despre Pensiunea Farkas

Într-o pensiune unic proiectată, eleganța și stilul se îmbină cu noțiunea de familiaritate și confort. Pe lângă faptul că are o pensiune de 3 margarete - are o sală de fitness, o saună - barul Farkas Panzió, și un restaurant cu 80 de locuri și o terasă cu 20 de locuri lângă patinoarul Felcsík.

Farkas Ernő

Obiective

Lacul St. Anna
Sare de la Parajdi
Lacul roșu
Strâmtoarea Gyimes cu Castelul Rákóczi
Castelul Miko
Biserica Csíksomlyó
Biserica romano-catolică din Csíkkarcfalva
Medveles - Online
Carta bazinului carpatic

Inscriere

Prin trimiterea adresei de e-mail vă vom trimite ofertele noastre curente!

Contact

  info (@) farkaspanzio.ro
  +40
  +40

Să ținem legătura