A Panzióra jellemző információk:

  • Csendes környezetben épült panziónk várja kikapcsolódásra és pihenésre vágyó vendégeit. Egyedi építésű panziónkban az elegancia, a stílus ötvöződik az otthonosság, a kényelem fogalmával. Azon túl, hogy egy 3 margarettás panziónak megfelelő körülményekkel rendelkezik – fitness terem, szauna – a Farkas Panzió bárral, 80 férőhelyes étteremmel és 20 férőhelyes terasszal várja vendégeit a felcsíki műjégpálya szomszédságában. Személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön jól érezze magát.

  • Étterem:  Elegáns, hangulatos éttermünk 8-24 óra között várja vendégeit bőséges étel- és italválasztékkal. Vendégeink megkóstolhatják a helyi gasztronómia jellegzetességeit.
  • Szabadtéri főzési lehetőségek: Grillezési lehetőség, Bográcsozási lehetőség (tüzifa ingyenes), Tárcsán sütés-főzés (tüzifa ingyenes), Szalonnasütési lehetőség (tüzifa ingyenes). Konyha jellege a saját étteremben: Magyaros, Helyi specialitások, Hagyományos. Speciális étrendek a saját étteremben: Gyerekmenü, Vegetáriánus étrend

     

Miért válasszon bennünket pihenésre ?

Néhány nyomós ok amiért majd visszatér hozzánk!

Létesítményünk néhány székelyföldi nap eltöltésére egy gyönyőrű, kastélyszerű épülettel várja pihenni és kikapcsolódásra vágyó vendégeit. A panzió a legmodernebb felszereltséggel rendelkezik, a környezete pedig teljesen természetközeli. Erdély szívétől - Karcfalvától - a legtöbb látnivaló maximum 1 órányi autózással megközelíthető, így télen, nyáron fellelhetők a Szkelyföld nevezetességei. Nagy  előnye, hogy távol van az autók, települések zajától, területén tisztán hallatszik a fák susogása, a gyorsvizű patakok csobogása valamint a madarak csiripelése. Feltöltődésre, pihenésre elképzelni sem lehet ideálisabb helyet. A Panzió mellett közvetlenül található a környék legnagyobb Hokipálya létesítménye, így a Hokit kedvelők is élvezhetik ottartózkodásuk alatt a műlyégpálya előnyeit amennyiben szeretnek korcsolyázni.

 

Már több mint 2000 vendég

 

Csoportos szállási lehetőség

Farkas Panzió Karcfalva

Csendes környezetben épült panziónk várja kikapcsolódásra és pihenésre vágyó vendégeit.

Egyedi építésű panziónkban az elegancia, a stílus ötvöződik az otthonosság, a kényelem fogalmával. Azon túl, hogy egy 3 margarettás panziónak megfelelő körülményekkel rendelkezik – fitness terem, szauna – a Farkas Panzió bárral, 80 férőhelyes étteremmel és 20 férőhelyes terasszal várja vendégeit a felcsíki műjégpálya szomszédságában. Személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön jól érezze magát.

 

Farkaspanzió Karfalva

Az apartmanok belülről

Mayor

   

Apartman 4 személy részére /farkas/

City Council

   

Apartman 4 személy részére /farkas/

Controller

   

Apartman 4 személy részére /farkas/

Public Advocate

   

Apartman 4 személy részére /farkas/

Farkas Panzióról röviden

Egyedi építésű panziónkban az elegancia, a stílus ötvöződik az otthonosság, a kényelem fogalmával. Azon túl, hogy egy 3 margarettás panziónak megfelelő körülményekkel rendelkezik – fitness terem, szauna – a Farkas Panzió bárral, 80 férőhelyes étteremmel és 20 férőhelyes terasszal várja vendégeit a felcsíki műjégpálya szomszédságában.

Farkas Ernő

Hírlevél feliratkozás

E-mail címe megadásával aktuális ajánlatainkat küldjük ki Önnek!

Kapcsolat

  info (@) farkaspanzio.ro
  +40
  +40

Maradjunk kapcsolatban