Foglaljon szállást nálunk

Szoba 1

Éttermünk

Éttermünk

Éttermi részlegünk

Elegáns, hangulatos éttermünk 8-24 óra között várja vendégeit bőséges étel- és italválasztékkal. Vendégeink megkóstolhatják a helyi gasztronómia jellegzetességeit.

 

 

Bár részleg

mayor

Bar részlegünk várja vendégeit

A bár a szállodánk alsó részlegének területén helyezkedik el az étteremhez közel. Italkínálatában megtalálhatóak a különböző bio gyümölcslevek és a frissítő koktélok egyaránt. 

 

 

Finn szauna

mayor

Szauna részlegünk várja vendégeit

A Panzió szauna részlegét a kedves vendégek a nap bármely időszakában igénybe vehetik!

 

Fitness részleg

Fitness részleg

Fitness részlegünk várja vendégeit

Rossz időben sem kell lemondania a mozgásról vagy a sportolásról, hiszen fitness termünk egész évben várja kedves Vendégeinket a wellness részleg nyitvatartási idejében, térítésmentesen, a képen látható elemekkel.

 

 

Programajánló

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Karcfalva és egyháza első írásos említése a feltételezések szerint az 1332-1337-es pápai tizedjegyzékben szerepel, bár nem ezen a néven, hanem Tarkő faluról és egyházáról tesz említést az összeírás. Ez feltételezés
  Read More
 • A Szent Anna-tó Székelyföld egyik legvonzóbb természeti látványossága. A tó Közép-Kelet-Európa egyetlen épen maradt vulkáni kráterének alján képződött, a Hargita-hegység vulkanikus vonulata utolsó, legdélibb tömbjének, a Csomád-hegység.
  Read More
 • Parajdon már a római korban is volt sóbányászat; a földalatti bányászat 1762-ben kezdődött, 1960-tól beindították a gyógykezelést, a bánya sós levegőjének gyógyító hatásával élve. Igazi kuriózum a sóbánya látogatói számára
  Read More
 • A környéken már a rómaiak is bányásztak sót, majd a középkorban is folytatódott a kitermelés. A régi mélyedéseket idővel csapadék és folyóvíz töltötte ki, így keletkeztek az első sóstavak. Első
  Read More

Látogatotsági statisztika

 

60%

Visszatérő vendég

 

1200 fő

Éves vendékör
vendég

 

56

Család vendégeskedett

 

100%

Visszatérne hozzánk

Apartman - szobáink

Mayor

   

4 ágyas /apartman szoba/

City Council

   

4 ágyas /Apartman szoba/

Controller

   

2 ágyas /szoba/

Public Advocate

   

4 ágyas /Apartman szoba/

Farkas Panzióról röviden

Egyedi építésű panziónkban az elegancia, a stílus ötvöződik az otthonosság, a kényelem fogalmával. Azon túl, hogy egy 3 margarettás panziónak megfelelő körülményekkel rendelkezik – fitness terem, szauna – a Farkas Panzió bárral, 80 férőhelyes étteremmel és 20 férőhelyes terasszal várja vendégeit a felcsíki műjégpálya szomszédságában.

Farkas Ernő

Hírlevél feliratkozás

E-mail címe megadásával aktuális ajánlatainkat küldjük ki Önnek!

Kapcsolat

  info (@) farkaspanzio.ro
  +40
  +40

Maradjunk kapcsolatban